Не оценяваме това управление като сглобка, а като единственото възможно

...
Не оценяваме това управление като сглобка, а като единственото възможно
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи вота на недоверие срещу кабинета Денков-Габриел

" Не оценяваме това ръководство като сглобка, а като единственото допустимо евроатлантическо. Демонстрацията, че ПП-ДБ гласоподават с Българска социалистическа партия и Възраждане не е в плюс на евроатлантическото болшинство ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред БиТиВи.

По думите ѝ има вид ГЕРБ-СДС да бъдат в пленарна зала и да не подкрепят вота на съмнение. ГЕРБ-СДС няма да разрешат единствената опция за евроатлантическо болшинство да падне, само че няма да разрешат някой с 30 народни представители да прави каквото си желае. Атанасова бе безапелационна, че вотът на съмнение против държавното управление в региона на сигурността и отбраната няма да бъде подсилен.

Голяма част от целите на ГЕРБ-СДС не са изпълнени - България не е в Шенген и не е в Еврозоната.

Според Атанасова ПП-ДБ се опасяват да не изгубят " Лукойл ". Партньорите в ръководството внасят законопроекти в Народното събрание, без да са уведомили останалите в " некоалицията ", разочарована е тя от политиката на ПП-ДБ. " Очевидно не сме сътрудници с Кирил Петков ", посочи Десислава Атанасова.

За протеста на феновете срещу управлението на Българския футболен съюз (БФС), Атанасова съобщи, че мерките, взети от Столична община са недостатъчни и митингът на почитателите не трябвало да бъде разрешаван. По-добре трябвало да се реши дали ще има провокации или не по време на митинга. За оставката на Борислав Михайлов като началник на БФС ГЕРБ имали ясна политическа позиция, когато Бойко Борисов бил министър председател и Красен Кралев министър на спорта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР