Не отговарят на истината твърденията на Божидар Божанов, че представител

...
Не отговарят на истината твърденията на Божидар Божанов, че представител
Коментари Харесай

Паунов опроверга Божанов, че не е имало човек на ГЕРБ при представянето на кода на машините

Не дават отговор на истината изказванията на Божидар Божанов, че представител на ГЕРБ-СДС не е участвал на така наречен доверено създаване, още по-малко, че са имали достъп до сорс кода.

Това написа във Facebook административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

" Може би е гледан в някой различен кабинет, в различен състав. А, и какъв е казусът, въпреки и след изборите, този код да е наличен до всички заинтригувани специалисти. Това, че господин Божанов има по-задълбочен взор до кода, не значи че всички останали не могат да го обследват за вероятни операции ", акцентира Паунов.

По-рано някогашният министър на електронното ръководство от Демократична България написа, че при даването на достъпа до кода не е имало представител а ГЕРБ и посочи, че самият той го преглеждал и анализирал няколко часа.

„ Борисов през днешния ден споделил, че ГЕРБ упорстват да им бъде възложен достъп до сорс кода на машините и че машините били „ пипани “. Достъп до кода беше възложен преди изборите. Аз бях там, като представител на Демократична България, и го преглеждах и проучих няколко часа. ГЕРБ не изпратиха човек тогава “, съобщи Божанов.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР