Не останаха свободни плеймейтки! Една от най-апетитните мадами в родния

...
Не останаха свободни плеймейтки! Една от най-апетитните мадами в родния
Коментари Харесай

Плеймейтката Дениз лудо влюбена, забрави за Христо Сираков

Не останаха свободни плеймейтки! Една от най-апетитните мадами в родния хайлайф- Дениз Хайрула си откри сериозна половинка,  разбра HotArena.

Красавицата от турски генезис е бясно влюбена в новото си гадже, което е глези по всякакъв начин, а заран й сервира закуска в леглото. Редовно я изненадва с цветя, без да има мотив.

" Не желая да споделям какъв брой време сме дружно. Няма да разкрия и кой е индивидът до мен ", сбита е пред „ България Днес ” плеймейтката.

Покрай новата обич Денис  напълно не помни за някогашния си. Хайрула имаше случка с повелителя на плеймейтките Христо Сираков. За двамата даже се заприказва, че са сгодени, но дали това е истина можем единствено да гадаем. Дениз се бори за купата „ Мис Левски Г ”, в конкурс проведен от Слави Трифонов.

" Много се развличам в конкурса- признава миската. Ще продължи няколко месеца. Всяка седмица имаме задания. Не вземам участие, с цел да печеля.В колкото и състезания да вземам участие все  съм втора. Явно съм урочасана ", Казва през смяха Хайрула.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР