Не очаквайте изненади от наша страна, а държавност и то

...
Не очаквайте изненади от наша страна, а държавност и то
Коментари Харесай

Земеделското министерство готви план за подпомагане на уязвимите групи през зимата

Не очаквайте изненади от наша страна, а държавност и то в цялостна степен . А новото държавно управление, което пристигна, ще би трябвало да вземеш тежки решения. От служебното държавно управление ще остане положително завещание, съобщи служебният министър на земеделието и горите Явор Гечев в ефира на.

Той категорично заяви, че проблем с изхранването на популацията - няма .

“Зърнени култури, в това число пшеница, имаме. Реколтата е добра, по-слаба от предходната година , само че нямаме проблеми с това ”, сподели Гечев.

Ресорният министър сподели още, че приготвя проект за подкрепяне на уязвимите групи през зимата . “Опитваме се да организираме нещата по този начин, че уязвимите групи да са обезпечени за зимата, в това число укрепваме добивите, метаморфоза кой да получава дадената дървесина и се опитваме най-малко за тези обществени групи да са естествени цените. Всички принадлежности, които министерство на земеделието има, ще бъдат употребявани в тази посока ”, съобщи той.

Гечев насочи и опасност към занимаващите се с противозаконна активност в горите  като сподели, че те “ще бъдат с немалки проблеми в идващите месеци ” до момента в който служебното държавно управление ръководи.

“Демонстрацията на държавност е значима ”, безапелационен бе служебният министър.

Той сложи цели за него и министерство на земеделието за идващите 3 месеца. “Трябва да се приключи целият стратегически проект, който съставлява всичко, което ще прави страната в идващите 5 години - в него са заложени програмата за развиване на селските региони, директните заплащания за земеделските производители и редица други принадлежности ”, разясни Гечев. “Планът за възобновяване и резистентност също би трябвало да стартира да се ползва в идващия месец и половина ”, добави още той.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР