Не очаквай да намериш любовта след секс за една нощ.

...
Не очаквай да намериш любовта след секс за една нощ.
Коментари Харесай

План за бягство след секс за една нощ

Не очаквай да намериш любовта след секс за една нощ. Това че прекара нощта с готин пич, не значи, че си намерила сродна душа. Забърса го инцидентно в бара и прекара нощта в жилището му. Той желае единствено секс, а ти се заблуждаваше, че търсиш същото.
Прочетете още
Случайният секс обаче се оказа най-лошото нещо, което въобще ти е хрумвало. Туширай възприятието на виновност и продължи напред.

За начало следвай тези 8 стъпки, които dama.bg събра.

Не оставай в леглото му прекомерно дълго

Дори и да имаш нечовечен махмурлук, не оставай в леглото му през целия ден. Направи всичко допустимо да се прибереш вкъщи и да тлееш в личното си легло. Вероятно той има нещо за правене и ти единствено му досаждаш. Сутрешният секс също не е основателна причина да оставаш до обяд. Магията на инцидентната ви среща свършва някъде в ранните часове на сутринта. Когато усетиш по-осезаемо действителността, е време да си вървиш.

Не оглеждай стаята му прекомерно доста

Може да намериш фотография на приятелката му или... нещо още по-лошо.

Включи тв приемника, откакто се събудиш

Ако имаш тежък махмурлук, тв приемникът ще отвлече вниманието ти от адската болежка в главата и ужасния усет в устата. Освен това, ще запълни неловката тишина.

Не разхвърляй облеклата си в разгара на купона

Знаем, че това е мъчно да се направи в разгара на купона, когато всички облекла ти пречат. Не забравяй обаче, че на сутринта ще би трябвало да ги събираш и да прекараш няколко мъчителни минути под изпитателния му взор.

Не оставай за закуска 

Срамота е, че тези инцидентни срещи завършват бързо без фанфари! Но в случай че останеш за закуска, рискуваш да останеш целия ден. Често тези закуски не завършват единствено с кафето и препечените филийки. Несправедливо е за този, който има нереалистични упования за нова среща. Може да си ти, само че може и да е той!

Не обличай ризата му

Първо - може да не му хареса и да те вземе за лепка, второ - може да попаднеш в клопката на инцидентния секс и да си въобразиш освен това. Тази комфортна, износена риза е за приятелката му, не за теб...

Бъди реалистка

Може да му дадеш номера си, само че не очаквай да те потърси. Не му вярвай, когато промърморва, че ще ти се обади. Не придавай огромно значение на всяка прегръдка, целувка или блага дума, тъй като те евентуално са отработен жест.

Позволи му да те закара до вас

Представи си по какъв начин изглеждаш с късата си рокличка, размазан грим и разрошена коса. Нима искаш да се разхождаш в този тип? Ако той е същински мъж, ще те закара до вас или ще ти извика такси и ще го заплати. Позволи му да те изпрати до колата ти, в случай че имаш такава. В случай че не направи нищо от горепосочените неща, изтрий мобилния му телефон и го подреди пред приятелките си. Това евентуално ще помогне да се почувстваш по-добре! Остани дама, даже когато не се чувстваш такава! Случайният секс не те прави по-лоша...
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР