Не очаквам пълноправно членство на България в Шенген по време

...
Не очаквам пълноправно членство на България в Шенген по време
Коментари Харесай

Не очаквам пълноправно членство на България в Шенген по време на испанското председателство

Не чакам пълноправно участие на България в Шенген по време на испанското председателство. Това разяснява в студиото на " Денят онлайн с Наделина Анева " евродепутатът Петър Витанов.

" Може би ще ни предложат влизане единствено по море и вода. Това е било предлагано и преди на кабинетите на Борисов, само че с право е отхвърляно, защото е недопустимо. Членството би трябвало да бъде пълноправно ”, сподели още Витанов.

Според него всеки избор на съмнение е демократична процедура, която постоянно се употребява от опозицията. " Не може да се твърди, че това е губене на време ", добави евродепутатът. Той посочи, че при гласуването през днешния ден са станали ясни съдружните сътрудници в ръководството. " Ако при започване на гласуването на кабинета " Денков ” Движение за права и свободи не го поддържа, като се изключи Пеевски и Карадайъ, през днешния ден цялата парламентарна група на Движение за права и свободи застана зад държавното управление. Това е коалиция. Тя е ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ”, добави Витанов.

По думите му, в случай че се търси символика от отсъствието на депутати от ГЕРБ при гласуването, тя е обвързвана с това да се покаже, че Движение за права и свободи са част от управническата настройка или опит за някакво разграничение преди локалния избор.

Той сподели, че възможностите Териториалните проекти да бъдат изтеглени са нулеви. " В дълготраен проект силата от въглища ще бъде прекратена. България се е съгласила с това още през 2014 година, през 2019 година беше последният период за дерогация ", уточни Витанов. Според него огромната виновност на ръководещите сега е, че за 4 месеца ръководство не са съумели да осъществят енергийна и индустриална тактика.

Петър Витанов разяснява и спора Израел- " Хамас ”. Според него Израел е бил подложен на тероризъм и зло от най-чист тип. " Надявам се спорът да бъде решен бързо, защото има заплаха да се развие. Това може да има отрицателен резултат върху цялото човечество ”, уточни Витанов. Той не изключи усилване на бежанската вълна.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР