Не обичам хора около себе си, които са със слаби

...
Не обичам хора около себе си, които са със слаби
Коментари Харесай

Деси Добрева: Моята слабост е, че не търпя лигльовци! Не бих живяла с човек като себе си!

" Не обичам хора към себе си, които са със слаби характери. Може би това е моята уязвимост, само че не понасям глезльовци! Не се тревожа от слабостта, само че не мога да я претърпявам. Когато някой седне да ми се оплаква за дребни неща, ми идва да му лепна един пестник ",  с неподозирана плам отсича Деси Добрева.

Певицата крие пикантен темперамент, само че не се тормози да споделя нещата в прав текст. В тв изявление тя разкрива, че е доста мъчно човек да живее с нея. Тя самата не би издържал да живее със себе си.

" Много е мъчно да живееш с човек на изкуството и да го изтърпиш, мъжете мъчно мога да го възприема това. Аз не бих могла да пребивавам с човек като себе си. Човекът би трябвало да е 500 пъти по- предан на мен в сравнение с аз не изкуството. Човекът, който живее с човек на изкуството е в неговата сянка “, безапелационна е някогашната вокалистка на Слави.

Деси споделя, че е наследила борбения си дух от майка си, която е неработоспособен с ежесекундни болки в краката. " Тази жена продължава да се грижи, макар че не може да върви. Все гледа нещо да помогне, да обгрижи “, споделя Деси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР