"Не обичам да говоря за класиране в Шампионската лига, защото

...
"Не обичам да говоря за класиране в Шампионската лига, защото
Коментари Харесай

Конте: Класиране в Топ 4 ще е като титла за нас

"Не обичам да приказвам за класиране в Шампионската лига, тъй като моята упоритост е да спечелвам трофеи и титли, само че в нашата обстановка ще бъде като купа, в случай че се класираме в топ 4 ". Това разгласи мениджърът на Тотнъм Антонио Конте след разгромната победа над Евертън с 5:0 предходната вечер.

"Шпорите " се намират в неуверена форма в последните седмици, само че след безапелационния триумф над "карамелите " към момента имат късмет да се борят за топ 4, като те изостават с три точки от четвъртия Арсенал, който е изиграл мач по-малко. "През януари взехме двама играчи, които ни направиха по-завършен тим. Мисля, че можем да се борим да осъществим нашата цел. Важно е да имаме тази упоритост и да не я крием. Ще дадем всичко от себе си и най-после ще забележим какъв ще е резултатът. Сега ни остават 12 мача и нямаме късмет за трофей. Нашият трофей ще бъде класиране за Шампионската лига ", разяснява Конте след успеха над Евертън.

Според италианския експерт фактът, че Тотнъм отпадна от всички други шампионати, ще се отрази добре на представянето във Висшата лига. "Когато имаме повече дни за подготовка, е мъчно да ни победиш. Големият проблем идва, когато играем мачове през няколко дни. Сега имаме единствено една цел и ще се опитаме да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод ", сподели още Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР