Не, няма да мълча и да ме е страх от

...
Не, няма да мълча и да ме е страх от
Коментари Харесай

Заплашили Мира Добрева заради скандала с хижарите

" Не, няма да мълча и да ме е боязън от спортните екипи. Аз съм попадала на невероятни хижи. Истинският хижар не е ресторантьор, не е хотелиер, не е мутра. Рилските езера са на всички, не са на някого. Имах към този момент няколко предизвестия да махна поста, тъй като " не съм ли била знаела чии са тези лифтове ". Аз не споделям за какво не са пуснали моето куче, то е пет кг. Говоря за човешкото отношение. Българинът е озверял, полудял от предпочитание да господства и да те държи в ръцете си. Ако си единственият, който може да помогне, само че не го направиш, това е кръвожадно ".

Това сподели журналистката Мира Добрева пред " 24 часа " във връзка - там, където по нейните думи не са я пуснали да влезе по време на стихия.

Тя е седяла повече от час в дъжда пред хижата и тогава разгласява сериозен пост в обществените мрежи към хижарите. Според нея не са я позволили да влезе на изсъхнало в помещението, тъй като е с кученцето си.

Публикацията ѝ натрупа десетки мнения, в които потребителите на мрежата спорят " за " и " срещу " нейните обвинявания.

От хижата също дадоха отговор на нападките ѝ, като я опровергават, че са ѝ предложили заслон в скиорната. Мира Добрева обаче изрично твърди, че това не е правилно. " Щях да съм щастлива, даже в случай че бях в скиорната. Казват, че са ни предложили. Разбира се, че в случай че бяха предложили да влезем вътре, а не до тоалетната, щяхме да отидем. Но не е правилно. "

Историята е, че журналистката дружно с редакторката на " България в 60 минути " Десислава Христозова и част от екипа снима филм за предаването " Отблизо ". След като слизат от Рилските езера, ги настига стихия. Те не могат да се качат на лифта, тъй като той не работи. А единственият заслон се оказва хижата, която се намира наоколо.

" Ставаше дума за стихия, която не може да бъде даже снимана. Беше доста страшна, а ние бяхме толкоз мокри. Аз съм родена в Родопите и знам какво значи стихия. Като споделям, че тази беше сериозна, това не е смешка или лигавене. Хижарите не ни пуснаха вътре. Така са си определили разпоредбите и имат право. Въпросът е, че не съблюдаваха човешкото и хижарското предписание - да подслониш и да приютиш. Не мога да си показва, че ще видя човек в неволя и няма да му кажа: " Ела да пиеш чай, изчакай малко на топло ". Отношението им беше доста жестоко, което ме предизвика да напиша поста във фейсбук. Всички бяхме доста мокри, беше доста студено, аз зъзнех като дете, кучето също ", споделя Мира Добрева. Хижарите настаняват Мира и екипа в коридора, само че съгласно нея са посочили, че седейки там, те им пречат.

Много коментиращи под поста на журналистката я упрекват, че не е проверила прогнозата за времето. Но тя изяснява, че я е следила от самото начало. " Проверих прогнозата за времето, само че съм там на фотоси. Направихме необикновен филм с прелестно време. Просто най-после се изля жестока стихия. Но и това бях съобразила, тъй като непрекъснато следях прогнозата за времето. Бурята ни завари тъкмо когато отивахме към лифта. "

След бурните реакции във фейсбук доста хора поучават Мира Добрева да отстрани обявата си. Но тя отхвърля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР