Не ние избрахме Варна, а тя нас, което е много

...
Не ние избрахме Варна, а тя нас, което е много
Коментари Харесай

Френски козметичен гигант ще инвестира във Варна

Не ние избрахме Варна, а тя нас, което е доста по-добре – сподели Рупърт Шмид – президент на известна френска козметична компания, която започва свое посланичество във Варна. Нашият бизнес е хубостта. Красотата през днешния ден с въпрос на просвета, осведоменост, на отношение. Това отношение го има във Варна и това е повода да сме тук.

Не мога да кажа дали се е повишила покупателната културата на европейката през последните години във връзка с потреблението на натурална козметика. За мен същински значимото е, че несъмнено дамите, а и господата към този момент са по-информирани, по-образовани във връзка с цялостния природосъобразен метод на живот – означи Шмид.

По негови думи, казусът е дали хората са наясно какво купуват. Когато считат, че купуват нещо натурално, то дали в действителност е натурално? То е както при храната – приготвяш една храна и тя към този момент не е толкоз натурална, както е била в първичния си тип. Затова хората би трябвало да са осведомени и да схващат какво купуват.

От следващата година компанията ще има и експертен център в реставрираното Морско казино във Варна.

Ели Маринова /chernomore.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР