Не ни разбирайте погрешно – обожаваме гримовете с интерес следим

...
Не ни разбирайте погрешно – обожаваме гримовете с интерес следим
Коментари Харесай

Beauty тенденции, с които е време да си кажем “Чао!”

Не ни разбирайте неправилно – обожаваме гримовете с интерес следим най-новите трендове, хитови артикули и звездни визии, от които черпим ентусиазъм. 

Но има няколко всеобщи практики в макиажа, които през последните години остават непроменени. Достатъчно е да отворите няколко beauty блога или да скролнете фийда в Instagram, с цел да разберете защо приказваме. Признаваме си, че на фотосите в обществените мрежи и във фотосесиите в списания този вид грим наподобява отлично. Но не можем да кажем същото за всекидневието, където безмилостната слънчева светлина не се интересува какъв брой време сме прекарали в жонглиране с палитри.

Този макиаж просто няма място в действителния живот и е време блогърите, а и звездите, да се сбогуват с него. И по-точно с тези три грим трендове, първата от които е…

Контурирането  

 919cd079973ab2034e7a513d5c3185af

 5eef64eee03c82c5daaf385b8755c262

Сериозно ли смятахте, че ще стартираме с нещо друго? Докато Ким и компания не престават да го употребяват, надали ще се сбогуваме с контурирането. Но в действителност сме изморени от това да виждаме еднакъв грим на всички места, непрестанно. Освен това и контурирането, и стробирането, имат в действителност впечатляващ резултат на фотоси и на аления килим, само че не и онлайн. Само си представете по какъв начин би изглеждало лицето ви с най-малко три тона декор дьо загар, коректор, бронзант, матираща пудра, фиксираща пудра, руж, хайлайтър… и можем да продължим още.

“Instagram ” веждите  

 a2aaf21691779b851bb4f003feec979f

 6c5b286c7e59b4f31cd74d356a9f1a6f

Всички желаеме плътни вежди с красива извивка, само че прекомерното обрисуване с молив не е методът, посредством който да ги реализираме. Очертани и от горната страна, и изпод, с дефинирана линия, оградени от хайлайтър и с прекомерно кондензиран цвят, този вид арки станаха доста известни в Instagram и от там и името им. Не е инцидентно, че моливите за вежди съвсем постоянно имат четчица върху капачката – задачата е след нанасяне, цветът да бъде разнесен задоволително, че да се слее с косъмчетата, а не резултатът да наподобява изкуствено.

Изкуствените мигли 

 058605869a2cbb91b3eb70014a280a0e

 6c9d877a511ecd46ccc93d1c69783c2c

Освен в случай че не са ви нужни за някакво особено събитие, за какво бихте избрали да натоварвате очите си по този метод? Разбираме, че не всички сме надарени с красиви, гъсти и дълги мигли, само че козметичната промишленост е измислила задоволително типове спирали, с цел да се оправим с ситуацията. И даже резултатът да не е подобен, какъвто желаете, то какво от това? В последните сезони гримьорите, които стоят зад визиите на моделите на дефилетата, се пробват да наложат естествения тип над тоновете грим. Нека се вдъхновим от тях.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР