Не ни благодари за куража и силите, защото повече от

...
Не ни благодари за куража и силите, защото повече от
Коментари Харесай

Полицаи към Борисов: Не ни благодари, защото само ни използваше

Не ни благодари за куража и силите, тъй като повече от 10 години се опитваше да ги използваш за свои ползи! Няма потребност да сме търпеливи, тъй като времето ти изтече и популярност Богу - не се връщай. Заедно не свършихме нищо положително: ти постановяваше да се правят твои и на приятелите ти неща, в това число безпричинно принуждение, следене и слухтене, а ние се мъчехме да оцелеем и да си вършим работата честно. Въобще не сме разрушили контрабандата, тъй като твои хора я направляваха и участваха в нея. Не сме „ свили “ и битовата престъпност, а нулевия миграционен напън не е твоя или наша заслуга, а резултат от интернационалните процеси и това, че мигрантите не харесват страната ни.

Казваш: Честит празник! – само че в действителност ни подканяш да гласуваме за теб и ГЕРБ. Остани си в очакване.

Редови български служители на реда

Този текст получихме на електронната поща на Фрог нюз. Не знаем дали подателите в действителност са чиновници на Министерство на вътрешните работи, само че никой не знае също дали самият Борисов написа прочувствените си обръщения.

Ето какво приветствие от негово име се появи във Facebook по-рано през днешния ден.

„ Останете експерти и не се поддавайте на опитите да ви върнат към милиционерщината.” Това написа във Facebook водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов във връзка празника на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

" Бил съм част от системата и знам какъв брой е сложна работата Ви. Затова Ви благодаря за куража и силите! Бъдете търпеливи. Заедно свършихме добра работа. Разбихме контрабандата, свихме битовата престъпност, гарантирахме нулев миграционен напън. Честит празник! ", написа още Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР