Не, не струват обясненията на Щаба, че са се предоверили

...
Не, не струват обясненията на Щаба, че са се предоверили
Коментари Харесай

Страхът от отговорност отприщи автоколоните

Не, не костват обясненията на Щаба, че са се предоверили на българите, а те като едни предатели извили автоколони към села и паланки. Най-виновни – столичани. Оправданието не коства.
Не е нужно да си Иван Хаджийски, с цел да знаеш, че българина е Тома Неверни (онзи от апостолите, който не вярвал, че Христос е възкръснал.) и по празниците ще го удари през пръсти. Нагледен образец бе даден по Цветница - мало и огромно се изсипа по улици и площади.

Хората дълго време съблюдаваха напътствията. Те обаче станаха толкоз разнопосочни, толкоз пъти заповеди се отменяха, толкоз пъти управници изрекоха лъжи, че мнозина сподели „ баста “.

Истината е, че Щабът и министър председателят Борисов се опасяват за рейтинга и това води до неубедителни решения. Целта за Великден е транспарантна: А/ Ако всичко се размине и епидемията не плъзне из страната, хората да си кажат, какъв брой готини са управляващите; Б/ Ако коронавирусът се разнесе по села и паланки, отговорни да са жителите, тъй като не са изпълнили препоръките на щаба и държавното управление.

Резервен вид: " деяние по паника " - нощният брифинг с решението да се затвори София.

Страх от отговорност. Този боязън ще докара още бели.

Красимир Николов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР