Не, не става дума за зелените чорапи на военния миротворец

...
Не, не става дума за зелените чорапи на военния миротворец
Коментари Харесай

Седмицата: Румен Радев се продаде на зелено“

Не, не става дума за зелените чорапи на военния миротворец Румен Радев. Само по които де факто лъсна президентът на България на (не)държавническата си среща с президента на Украйна Володимир Зеленски.

„ Недържавническа “ тъй като държавният ни глава май се отнесе към нея като към седянка – в директен и в метафоричен смисъл. Седейки афектиран, че „ идва президент на друга страна, а той не знае “ и че „ министър председателят Денков го принудил да се срещне със Зеленски “. Е, в това, несъмнено, отново му лъсват същите зелени чорапи, откакто си мисли, че продължава към момента да има „ вся власть “, в това число изпълнителната, а не се е върнал в лоното на единствено представителната у нас президентска власт.

За друго зелено иде тирада. Не, не става дума по никой метод и за някакво „ доларово “ зелено след толкоз доста власт. Най-малкото тъй като въпреки всичко сме вързани за еврото.

Зеленото на българския президент, в което се насади, е това известното като покупко-продажба „ на зелено “. Примерно на предстоящ неподвижен парцел, който още не съществува. Определено покупката на зелено има избран риск, само че въпреки това това е един от методите да сключим добра договорка, сочат специалистите. Примерно в случай че е апартамент, имаме опцията да избираме първи - избор на етаж, ревю, систематизиране, като договорим авансово и добра цена. Но пък крие своите опасности – примерно да си загубим парите.

То и президентът Румен Радев по този начин – рискува индивидът към този момент трета година. Получи му се „ покупката “ на втори президентски мандат. И както се споделя, който рискува – печели, а както споделя Христо Стоичков и „ който играе – печели “. Та по този начин се разигра президентът, че всичката тая служебна изпълнителна власт, дето му падна „ на зелено “ от небето, ни я продаде като „ зелен хайвер “. Да си живеем в заблудата, че по-добро няма, че по този начин ще я караме, до момента в който отново той – президентът-премиер, стане или президент на президентска република, или пръв партиен водач, в случай че продължим въпреки всичко да сме парламентарна.

И ето тук сякаш „ новата и чиста “ политпартийна „ зелена сила “ на Румен Радев даде на късо. Изби жабунякът на повърхността на зеленясалото му служебно тресавище тъкмо с визитата на Зеленски, та се видя вече  напълно " на чисто " мътната работа.

Не, не стана ненадейно това, нито пък украинският президент му е подложил зелена динена кора. Просто се видя кой е президент и още по-ясно даже и в блатната конюнктура кой е производител по рецепта за превръщане на червен хайвер в зелен. Видя се че не инцидентно рейтингът на Румен Радев от над 50 на 100, към този момент е зеленясал (вика му се и мухлясал) до към 20%. „ Благодарение “ точно на покупките и продажбите „ на зелено “ – служебно зелено, на толкоз доста изпълнителна власт. И на поляризирането Радево на страната по линията на „ аления хайвер “. И по този начин на този зелено-червен декор, от смесването на които два цвята се получава кафяво – едно такова ла*няно кафяво, украинското ясно зелено на Зеленски му разбърка напълно жабуняка.

Толкова се разсмърдя от президентското тресавище на Дондуков-2, че на процедура продажбата на Румен Радев „ на зелено “ и в този момент, и след края на втория му президентски мандат все ще си вонят. Ей по този начин, не се продаде, а сама се съобщи предлаганата ни от три години „ юмручната власт “ заради толкоз рядко разстройство от преяждане с власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР