Не Натали Трифонова, а Цветанка Ризова е най-разсъблечената водеща на

...
Не Натали Трифонова, а Цветанка Ризова е най-разсъблечената водеща на
Коментари Харесай

Цветанка Ризова заби в земята Натали Трифонова с голите си рамене

Не Натали Трифонова, а Цветанка Ризова е най-разсъблечената водеща на БТВ.

Дори в пикантен мраз тя съвсем постоянно е с голи плещи в ефир и доста фенове се чудят по какъв начин не настива и не подсмърча непрекъснато в ефир.

Дори да постави блуза с ръкав тя обезателно е с огромно деколте към шията й.

Странностите са присъщи освен на елементарните хора, а и на звездите. Именно подобен е казусът с водещата на предаването „ Лице в лице “ Цветанка Ризова, която целогодишно следва правилото раменете и ръцете й да са голи.

Откакто се е наложила като име в родната тв публицистика, тя си разрешава сама да постанова разпоредбите в студиото си, освобождавайки гардеробиерите си от задължението да й сортират разнородни тоалети.

Условието, което е сложила пред тях е да й оферират само рокли без ръкави за ефир. В началото се случвало някои от тях да я молят, предлагайки й само рокли с ръкави, само че тя била безапелационна, написа " Standartnews.com ". 

Причината за това да не желае да облече риза с дълъг ръкав или пък сако е, че тв водещата доста си харесва раменете и ръцете и държи те да са на показ. Този факт обаче изправя операторите на нокти, защото, в случай че се изпоти, плътта й лъщи и се трансформира в същинско тестване за операторите.

Именно по тази причина всички минават през гримьор, преди да влязат в студиото, само че няма по какъв начин да се напудрят ръцете на Ризова. Затова им оставало просто да се молят в студиото да е задоволително хладно, че водещата да не се поти.

В bTV се чудят по какъв начин звездата от „ Лице в лице “ устоя без ръкави даже в януарския мраз. Водещата обаче е уверена, че раменете и ръцете й, са най-красивото нещо от тялото й и по тази причина държи да се виждат в ефир. Отхвърляла изрично даже къси ръкави.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР