Не намирам нищо лошо в клипа ни за европредседателството. Той

...
Не намирам нищо лошо в клипа ни за европредседателството. Той
Коментари Харесай

Петър Курумбашев отговори на френската евродепутатка, поискала клипът за българското председателство да бъде свален!


Не намирам нищо неприятно в клипа ни за европредседателството. Той е изработен професионално и показва България с нейната красива природа. Това, че евродепутатка е видяла полов тормоз в него е културна разлика. Това сподели евродепутатът Петър Курумбашев пред bTV. Според него към тематиката се е развила някаква неуравновесеност в последните дни. „ Френското общество или белгийското приема едни неща за естествени, други - не, които българското гледа по различен метод “, означи Корумбашев и даде за образец първата двойка на Франция, която има огромна разлика в годините.

„ Тази приемливост би трябвало да е част от Европейски Съюз. Това внимание е по-голяма реклама за клипа ни “. Той разяснява въпросът с Истанбулската спогодба. „ Очевидно в Европейски Съюз има общества, които одобряват тези правила в интимните ни връзки и други, които – не ги одобряват. „ Европредседателството ни е доста тържествено.

Имаше хубаво наличие в речта на Туск. Подкрепата за страната ни е огромна “, съобщи евродепутатът ни. „ Със сигурност, когато фокусът се обръща към нас да представим страната ни в най-хубавата й светлина и да повдигнем въпроси, които са значими за нас. Поставяме тематиката за Западните Балкани, тъй като не трябва да забравяме по какъв начин на нас ни помогнаха, когато кандидатствахме. Това е значимо, с цел да може този район да е по-спокоен и да пътуваме без граници “, акцентира Курумбашев.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР