Не намирам никакъв повод за притеснение на хората. През последните

...
Не намирам никакъв повод за притеснение на хората. През последните
Коментари Харесай

Гл. комисар Любомир Николов от протеста срещу мигрантите: Столицата е безопасна

" Не намирам никакъв мотив за терзание на хората. През последните 2-3 дни станаха едни чисто престъпни произшествия, които на територията на столицата се случват много постоянно " - това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов, който пристигна на митинга против мигрантите в София.

" Столицата е безвредна и от година на година броят на осъществените закононарушения на територията на София понижава, разкриваемостта се усилва, тъй че желая да успокоя всички жители на София - това е една от най-спокойните европейски столици ", уточни Николов.

Той увери, че хората, които живеят към бежанските центрове във Враждебна и Овча купел в София, могат да се усещат спокойни. Периметърът към бежанските центрове се охранява от Министерство на вътрешните работи, а вътре - от частни компании. " Няма експанзия нито от протестното шествие, нито от наша страна ", увери шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Протестът стартира пред Министерството на вътрешните работи, продължи като шествие по " Патриарх Евтимий ", като за малко блокира кръстовището с бул. " Витоша ", а след това - триъгълника на властта. Той е под наслов " Вън мигрантите от София ", а организирането му стартира след трите сбивания с присъединяване на чужденци през последните дни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР