Не можете да спрете добре, защото партньорът ви пречи по

...
Не можете да спрете добре, защото партньорът ви пречи по
Коментари Харесай

5 начина, по които партньорът ни пречи да се наспим добре

Не можете да спрете добре, тъй като сътрудникът ви пречи по разнообразни способи? Не се тревожете! Не сте сами. Вижте кои са те: 

1. Хъркане.

Според изследване на фармацевтичната марка Nytol за Националната седмица за прекъсване на хъркането, 41% от хората изпитват нощни проблеми с сътрудниците си поради шума, който подвигат. На всичкото от горната страна 27% от тях постоянно се усещат мрънкащи заран, до момента в който 21% постоянно са изтощени. Блогърът на YourTango Саманта Ескобар употребява някои изобретателни техники, с цел да се оправи със своите сътрудници по хъркането. " Постоянно съм излизал с хъркащи, постоянно доста тежко, и в никакъв случай не съм знаел какво тъкмо да направя за това. " тя написа. " Просто трябваше да се уверя, че или съм заспала първаа, или съм поставила малко музика, с цел да заглуша звуците. " Ако хъркането продължава, може да желаете да бъдете тествани (или той да бъде тестван за) сънна апнея, евентуално съществено, само че лечимо разстройство на съня, което може да аргументи хъркане и тежко дишане.

2. Възбуждане.

" Трудно ми е да се гушкам, без да се възбуждам и по-късно да съм нервна ", споделя 33-годишната нюйоркчанка Кели, която е спала с приятеля си от осем месеца. " Понякога е по-добре да заспя един до друг, вместо да се гушкам, в случай че желая да дремя, или ще подкрепям и двамата с непрестанно опипване. Или той ме разсейва. "

3. Спящи леко.

„ И той е леко латентен “, продължава Кели. " Кълна се, че спи с едно отворено око. Ако стана до тоалетна, постоянно го разсънвам. Но това ми харесва, тъй като ми дава опция за повече гушкане. Но тогава се усещам зле, в случай че той би трябвало да работи заран. " Тези двамата може да изискат да вършат йога преди лягане дружно, с цел да изпаднат в по-дълбок сън.

4. Различни графици.

„ Аз съм тотална чучулига и годеникът ми е, добре, не, тъй че се разсънвам рано, с цел да направя закуска и да поздравя деня “, споделя блогърът Мона Лиза Макалино. „ Добре се получава! “ Тя също по този начин предлага следното: „ Ако вашият човек се прибере у дома, когато към този момент спите (или обратно), накарайте го да се преоблече в друга стая, с цел да не ви разсъни. Нищо не е гадно повече от опита да заспите за повторно за една нощ! "

5. Свиване на завивките.

Вашият сътрудник - евентуално в съня си - увива цялото одеяло към себе си, тъй че да се разсъните студени (и ядосани). Опитвате се да измъкнете най-малко малко от одеялото, само че той, несъмнено, спи и не желаете да го разсъните. Звучи познато? Мона Лиза предлага: „ Имайте лични одеяла, изключително в случай че някой от вас е податлив да се търкаля. Не е занимателно да се събуждате измежду нощ, студени и без одеяло. “ Можете да имате едно огромно одеяло за гушкане и две по-малки, с цел да зарадвате и двамата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР