Не можете да попаднете в този хотел просто така, както

...
Не можете да попаднете в този хотел просто така, както
Коментари Харесай

Аrmani в най-високата сграда с най-високия бар в света е върхът на лукса

Не можете да попаднете в този хотел просто по този начин, както и в цялата най-висока постройка в света Бурдж Халифа. Трябва да имате резервация или защитата просто ще ви върне.
Освен на извънредния хотел и рецепция, направени по персонален дизайн на милиардера, именуван още Крал на италианската мода, Армани е дал името си на всичките заведения, които носят не по-малко пари от частта за настаняване. Ако не и повече.

Входът води в интериор с подложен над лобито „ втори покрив”, взет като концепция от старите колиби на локалните и техните риболовен лодки, с които са се изхранвали до намирането на нефта преди половин век, като се изключи че горе-долу са се гмуркали за перли. Между другото, петролът е бликнал в най-точния миг, когато японците таман са почнали да ги отстраняват от бижутерския пазар със своите подмолни изкуствени бисери.

Рецепцията е „ тайна”, във вътрешността вдясно в просторния сутеренен етаж, който през комплициран лабиринт от ексцентрични стни води до фамозния Армани Лаундж. Извенъж се оказва, че сте попаднали не просто в лоби бар, а в издигнало се на няколко етажа над фамозните най-високи танцуващи фонтани в света заведение, където могат да ви създадат някои от най-прекрасните коктейли, които сте опитвали в най-елитните питейни локали в света, само че също по този начин можете да се насладите и на файв аклок по английски с забавна селекция от чайове, сервирани от посребрени чайници, в компанията на дребни сладки и солени хапки и петифури, поднесени като в Лондон на красиви посребрени постаменти. Обаче можете да пиете и нещо, одобрявано за дивотия от мнозина –
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР