Не можем да скрием вълнението си от предстоящия филм за

...
Не можем да скрием вълнението си от предстоящия филм за
Коментари Харесай

Ще видим ли Том Харди в още филми за Венъм

Не можем да скрием вълнението си от идния филм за Венъм , в който ще забележим Том Харди като Еди Брок. Трейлърите, несъмнено, спомогнаха доста за това.

 Нов филмов откъс на
Нов филмов откъс на " Венъм " с Том Харди

We are Venom

Е, до премиерата на " Венъм " остават към два месеца, само че това не значи, че няма вести към комиксовия воин и артиста. Още не сме видели какво ще ни предложи Том Харди, само че сигурно знаем, че желаеме още от него. Хубавото в тази ситуация е, че ще го получим.

Публикация, споделена от Venom Movie (@venommovie) на Фев 8, 2018 в 5:58 PST

В изявление за Total Film Харди споделя, че е подписал контракт, съгласно който би трябвало да го забележим в цели три кино лентата за Венъм. Актьорът прибавя, че героят а страховит, само че преди да го изберат за ролята не е знаел доста за него.

 Филмите, които да чакаме през есента
Филмите, които да чакаме през есента

От " Монахинята " и " Венъм " до " Тежки времена в " Ел Роял "

" Няма да неистина, мислех, че Венъм е просто Спайдърмен в черен костюм ", признава Харди. Според ComicBookMovie това се дължи на лимитираната информация, с която Том Харди е разполагал, тъй като не е чел доста комикси.

Това обаче се е трансформирало, когато му е била поверена ролята на комиксовия воин, а неговият наследник му е оказал помощ доста в четенето и разбирането им.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР