Не можем да скрием, че си имаме любимки от ангелите

...
Не можем да скрием, че си имаме любимки от ангелите
Коментари Харесай

Елза Хоск e влудяващо секси - със и без горнище

Не можем да скрием, че си имаме любимки от " ангелите " на Victoria`s Secret - някогашни и сегашни. И Елза Хоск безспорно е измежду тях. Дали поради проникновените ѝ сини очи, платинено русата ѝ коса или съвършените ѝ дълги крайници, само че шведският модел несъмнено е измежду любимците ни.
 Елза Хоск на 34
Елза Хоск в 18 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Мина обаче много време от последния път, в който преглеждахме профила на Елза Хоск в Instagram, и е редно да се изправим, тъй като там постоянно е забавно. От последните фрагменти на хубавицата в обществените мрежи ни става доста горещо. Моделът на Victoria`s Secret е все по този начин секси, а ние продължаваме да се чудим по какъв начин го реализира.

Елза Хоск качи серия от фотоси по бански, на които показва както красивите си сини очи, по този начин и съвършените си задни елементи. Да не загатваме, че на доста от тях Елза Хоск е и без горнище, което прави провокацията оптимално въздействаща.

На всички нейни почитатели е известно, че скандинавката ни минимум не се тормози от голотата. Да не забравяме, че тя и фамилията ѝ позираха без облекла пред обектива на норвежкия фотограф Торбьорн Родланд за корицата на априлския брой на скандинавското издание на Vogue през 2022 година

За следващата си професионална фотосесия Елза Хоск застава пред обектива на Камерън Хамънд и Рейчъл Гил Хамънд, които са създали в действителност удивително еротични и красиви фрагменти. Е, с подобен модел надали е изключително мъчно.
 Алис Хербст - секси и надарената братовчедка на Елза Хоск
Красивата братовчедката на Елза Хоск, за която никой не приказва

Още един гений в фамилията

Скандинавката постоянно е успявала да разтупти сърцата на почитателите, а неотдавна се убедихме, че и братовчедка ѝ Алис Хербст има този гений. Алис е някогашен шведски модел, най-известна с успеха в петия сезон на " Следващия топ модел на Швеция " през 2012 година И макар че от дълго време към този момент не се занимава с мода, а е посветила живота си на изкуството, коства си да обръщаме внимание и на нея понякога.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР