„Не може един човек да се чувства изоставен и да

...
„Не може един човек да се чувства изоставен и да
Коментари Харесай

Станишев към Корбин: Не може човек да се чувства изоставен и да е проевропеец

„ Не може един човек да се усеща зарязан и да бъде проевропеец, съобщи президентът на ПЕС Сергей Станишев в Лондон. Той взе присъединяване в акцията на Лейбъристката партия за Европейския парламент - пропаганда от врата на врата. В проявата се включи цялата лондонска листа на лейбъристите, отпред с Клод Мораес - настоящ евродепутат и ръководител на комисията по цивилен права и вътрешни работи в Европейския парламент (ЛИБЕ).

Станишев беседва и с водача на лейбъристите Джеръми Корбин. „ Очакваме мощен резултат на лейбъристите на евровота “, сподели Станишев. И предвижда, че ПЕС ще има 11 еврокомисари и 9 министър председатели в идващия мандат.

"В непрекъснат контакт сме с Лейбъристката партия и с Джеръми Корбин поради Брекзит ", подсети Станишев. Той бе безапелационен, че правата на 300 хиляди българи на Острова, както и близо 2 милиона жители на Европейски Съюз в Обединеното кралство би трябвало да бъдат предпазени след напускането. "От самото начало на Брекзит лейбъристите бяха за еднообразно отнасяне на жителите на Европейски Съюз във Англия и на Англия в страните от Европейски Съюз ", подсети президентът на ПЕС.
 Станишев към Корбин: Не може човек да се усеща зарязан и да е проевропеец
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР