“Не може държавата да прехвърли на кметовете да сключват договори

...
“Не може държавата да прехвърли на кметовете да сключват договори
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ обещаваха полицай във всяко село, а сега налагат частни охранители

“Не може страната да трансферира на кметовете да подписват контракти с частни охранителни компании и хората да заплащат, с цел да охраняват домовете им. Това е работа на полицията. Какво стана с обещанието за служител на реда във всяко село? От служител на реда във всяко село се стигна до частен охранител във всяко село, само че в случай че народът заплаща ”. Това съобщи на среща с жителите на община Брегово ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите й това е следващата сфера, от която страната абдикира и е неприемливо. “Националната сигурност и сигурността на българите в домовете им е държавна политика”, акцентира водачът на левицата.

На срещата с жители Нинова разгласи, че ПГ на Българска социалистическа партия ще поеме проучването на пробите в европейска самостоятелна лаборатория, “защото здравето ви е най-важно”. Според нея не може виновните институции да споделят пред кмета, че всичко е наред, само че на него да не му е даден документ. “Поехме ангажимент всекидневно да настояваме управляващите да довършат дигата. Това е работа на страната, а не на кметовете”, сподели още тя. Нинова добави, че държавното управление трансферира на кметовете отговорности, не им дава пари, с цел да ги изпълнят и по-късно да ги упрекват.

“Кметът на Брегово брани ползите на общината и популацията извънредно съществено. С вас сме и ще оказваме помощ на Брегово с всичко, с което можем”, сподели още Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР