Не може да се говори за бламиране на Нинова, както

...
Не може да се говори за бламиране на Нинова, както
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП ще се включи в протестите

Не може да се приказва за бламиране на Нинова, както и за някакви съществени тези на вътрешнопартийната съпротива в Българска социалистическа партия. Чест прави на управлението на Българска социалистическа партия, че вкара на дневен ред въпроса за основен редактор на в. "Дума ". Ръководството подаде ръка на членовете на Националния съвет, откакто видя, че има проблем. Това сподели Христо Проданов от Българска социалистическа партия в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Не виждам мотив да се неодобрява управлението на Българска социалистическа партия “, добави той.

Той разяснява думите на Румен Овчаров, с които подлага на критика дейностите на Корнелия Нинова. „ Имам достойнството да познавам Румен Овчаров. Той постоянно се е изказвал кардинално, без значение от партийната обстановка. Това му е носило почитание в редиците на партията, само че проблеми отвън нея. По делото против него четири пъти е сменяно обвиняването против него. Аз чета в това политическа поръчка на прокуратурата. Ние заставаме зад всички, които са преследвани политически “, съобщи Проданов.

„ В Българска социалистическа партия не се караме, а спорим и това е обикновено. Имало го е преди, ще го има и в бъдеще - това е естествен политически разговор. С президента приказваме това, което виждаме. Народът вижда и усеща, че това ръководство не се оправя и нещата отиват на зле. Не сме правили организация на митинга. Гражданите излизат непринудено, когато към този момент им е писнало и не виждат излаз. Никой не можете да накарате принудително да стачкува. Трябва да подкрепим хората, които са недоволни от ръководството. Очаквайте и Българска социалистическа партия да излезе по улиците. Когато и да подадат оставка, отново ще е късно “, сподели още представителят на опозицията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР