Не мога, не искам, няма време Упражненията помагат за тонизиране на

...
Не мога, не искам, няма време
Упражненията помагат за тонизиране на
Коментари Харесай

Как 30 клека на ден ще променят формата на тялото ви

Не мога, не желая, няма време
Упражненията оказват помощ за тонизиране на фигурата, само че не всеки съумява да трансформира спорта в част от живота си. Поради интензивния темп и работа, които лишават доста сила, няма предпочитание да отидете във фитнес клуб.

Отделна категория са майките с дребни деца. Няма с кого да оставите децата, или бебетата към момента се кърмят и майката не може да отделя време за тренировки. Някои може да са просто мързеливи, това е обикновено. И не забравяйте за пандемията и съществуването на логически боязън да упражнявате на профилирано място.

Резултатът е незаинтересованост. Няма религия в себе си, в силите си, няма религия в това, което ще се случи.

От вас се изисква доста малко

Когато задачата е да затегнете формата, 10 минути дневно вкъщи са задоволителни и след 3 месеца няма да разпознаете тялото си.

Спортът е значим съставен елемент на здравето и неговият дял в загубата на тегло е 30%. Едва ли си коства да подсещаме, че 70% от триумфа в отслабването е вярното хранене. Но в случай че към този момент сте се отказали от елементарните бургери, пиете ябълков чай, вместо да хвърляте пет супени лъжици захар в чаша, а дупето към момента наподобява като молекула на ковид, а не като гладка топка за боулинг, тогава клекнете

Започнете с 30 клякания дневно и 50 глутеус моста. Ще отнеме по-малко от 10 минути.

Мостове може да извършите, до момента в който лежите на леглото пред тв приемника.

 глутеус мост

Най-ценното при този метод е вашето продължаващо здравословно психическо положение. Не се чувствате недоволни от нуждата да извършите идващото „ наложително “ нещо в живота си. След седмица осъществяване на такива елементарни дейности, ще разберете, че тялото е привикнало с това.

Увеличете

Постепенно прибавете 5 клека и 10 моста. Цел: Стигнете до 50 клека и 150 моста. Тези извършения ще ви лишават 10 минути от живота ви, а тялото ви мощно ще ви изненада с промяна.

Често по-късно физическа интензивност човек е елементарно подготвен да предприеме спомагателен метод, защото усеща прилив на сила заради хормона ендорфин.

Казвам това с цялостна убеденост, тъй като при такива „ мързеливи “ подходи към спорта, 3 месеца след първото раждане, просто не разпознах тялото си!

Как се трансформира тялото

Когато тялото е преносимо, то към този момент прави физическа интензивност и губи сила, т.е. калории. Дори мигането изисква сила, въпреки и незначителна. Клякането е комплицирано упражнение, тялото изразходва повече калории за него. Средностатистическият човек с тегло 60 кг ще изразходи към 15-20 калории, когато прави 30 клякания. Но това към момента не е най-благоприятният резултат от това упражнение.

Кляканията укрепват освен долната част на тялото: квадрицепсите и подколенните сухожилия, прасците, седалищните мускули, само че също по този начин включват ректуса и наклонените коремни мускули, както и мускулите на гърба. Поради това даже незадоволително употребяваните мускули са наситени с кръв и се тонизират. Тридесет клякания са задоволителни, с цел да може тялото да освободи ендорфини, адреналин и други хормони, които форсират метаболитния развой.

Глутеус мост тренира мускулите на прасеца, главните мускули, подколенните сухожилия, бедрата и глутеусите. С вярното осъществяване на това упражнение пресата работи и корема понижава.

Защо работи

Лесното упражнение, опцията да го вършиме на всички места когато и да е и редовността са трите секрети съставки за триумф.

Редовното упражнение облекчава напрежението и усъвършенства настроението. В резултат на това самочувствието се покачва, тъй като виждаме, че сме изцяло способни да изпълняваме тези елементарни извършения и да не се отхвърляме. Тялото се трансформира и всичко това не може да не се радва. Качеството на живот се усъвършенства, жизнеността се покачва – всичко това ни дава самочувствие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР