Не мога да коментирам така направено предложение, тъй като още

...
Не мога да коментирам така направено предложение, тъй като още
Коментари Харесай

Георги Свиленски: В коалицията не е обсъждано името на Гюров за МВР

" Не мога да разясня по този начин направено предложение, защото още нито е направено, нито е обсъждано някъде. Разбира се, това си е в прерогативите на министър-председателя. Това министерство е от квотата на " Продължаваме промяната “, тъй че чакам в действителност в съдружните диалози да бъде препоръчана и кандидатура или кандидатури, които да бъдат разисквани. Тази кандидатура досега не е обсъждана “.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в " Тази неделя “ във връзка изнесената в ефира на bTV от Татяна Дончева информация, че " Продължаваме промяната “ желаят Андрей Гюров да оглави Министерство на вътрешните работи.

Свиленски разяснява, че " познава господин Гюров като сериозен човек “. По думите му вътрешното ведомство би трябвало да бъде управлявано от човек, който " има доверието на жителите, тъй като това е министерството, което комуникира всекидневно с всеки един български жител “.

Свиленски съобщи, че още не е обсъждано в обединението по какъв начин ще бъдат разпределени министерските кресла, освободени от Има Такъв Народ и добави, че  Българска социалистическа партия има готови фрагменти за всеки от освободените ресори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР