Не мога да кажа нищо повече, защото има досъдебно производство.

...
Не мога да кажа нищо повече, защото има досъдебно производство.
Коментари Харесай

Най-търсеният човек в държавата проф. Моллов: Пари на шефа на БАБХ проф. Даскалов не съм носил и предлагал

Не мога да кажа нищо повече, тъй като има досъдебно произвеждане. То ще откри истината ". Това сподели проф. Пламен Моллов, чието име нашумя с изтеклия в медиите запис с опит за рушвет на ръководителя на БАБХ проф. Христо Даскалов поради частната компанията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", която се грижи за фитосанитарния надзор.

Търпеливо изчаках няколко дни, с цел да видя до каква степен ще стигне тази акция против мен. Бяха преминати всевъзможни граници. Аз съм изумен, че цялата държавна машина е впрегната против един естествен човек. Днес разговарях с шефа на антикорупционната комисия и му обясних за какво през вчерашния ден не можах да пррисъствам на съвещанието. Казах също, че другата седмица, след понеделник, няма проблем да бъда изслушан от депутатите. Атаките против мен са, тъй като се нареждах в новата партия на Стефан Янев, изясни той.

" Държавността в никакъв случай не е изчезвала от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан андреево ". Фитосанитарната лаборатория е просто един реализатор. Сега развалихме една работеща система и няма с какво да я сменяем. Числата за облагата на тази компания, които чух, нямат нищо общо с това, което аз си представям. Цените за фитосанитарния надзор се дефинират от страната и тя очевидно не си е свършила работата. Нямам информация за компании по границата, които да пълнят партийни касички. Всяко изказване може да бъде правилно или погрешно, само че не сме ние хората, които решаваме това. Има си профилирани органи ", приключи някогашният народен представител и ръководител на БАБХ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР