„Не мога да бъда търговец и кмет едновременно, тъй като

...
„Не мога да бъда търговец и кмет едновременно, тъй като
Коментари Харесай

Румен Томов: Не мога да бъда търговец и кмет едновременно

„ Не мога да бъда търговец и кмет по едно и също време, защото съм подхванал всички законови ограничения за излизане от компаниите “, сподели някогашният кмет на Благоевград Румен Томов, който беше отхвърлен от поста си след решение на съда, в предаването „ Тази заран “.

Върховен административен съд в профил кмета, като решението на съда е дефинитивно. Така Благоевград е на прага на нови избори.

„ Законово срокът, който е даден, не е заповеднически, какво споделя тълкуванието на Конституционния съд “, споделя Томов. Той прибавя, че е извършил отговорностите си в посочения период и съвестта му е чиста.

„ 60% от хората в България желаят смяна на правосъдната система. Хората не са сигурни, че правосъдната система работи еднообразно по един и същи вид проблеми “, разяснява Томов. Той даде образец за своя колежка от Коларово, която остава на поста си, въпреки да е упрекната в същото, като него. „ Докато има такива разнопосочни решения на правосъдната система, хората няма да са спокойни “, добави Томов.

Според него не е обикновено вотът на 19 хиляди души в Благоевград да бъде подценяван поради такова нещо.

„ Аз очевидно съм изразил волята си за излизане от тези компании. Аз съм работил постоянно за хората и няма по какъв начин това дело да ми е повлияло през последната година “, сподели още Томов.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР