Не мисля, че от Москва диктуват на Радев, тук става

...
Не мисля, че от Москва диктуват на Радев, тук става
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Обществото е в това състояние заради неверни твърдения, които лансират политиците

Не мисля, че от Москва диктуват на Радев, тук става дума за неговите възгледи, което не е по-малък проблем, изключително когато се разминават с евроатлантическият избор на България. Това сподели в студиото на Нова ТВ политологът Даниел Смилов във връзка вчерашното изказване на президента Румен Радев.

Мен ме изненада реакцията – вместо да търсим решение с европейските сътрудници за газа, първата реакция бе да се обърнем към „ Газпром “, с цел да договорим газ на по-ниски цени. И другата реакция – незабавно се скача на това, че няма да има общо решение за цената на газа в Европейски Съюз, а би трябвало да създадем отново някакво снишаване пред Москва, доразви тезата си политологът.

Според Смилов положението на обществото е резултат на говоренето на водачите.

Тиражират се погрешни изказвания измежду обществото, като да вземем за пример, че непращайки оръжие ние подкрепяме прекъсването на войната. Това е тъкмо назад на действителното положение – в случай че това се случи, Русия ще продължи в Молдова, а по-късно ще стигне и до нас. Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ поддържаха позицията, че би трябвало да бъде дадена военна помощ. Но с цел да се поддържа равновесието в обединението Кирил Петков показва една приемливост във връзка с Българска социалистическа партия, разяснява Смилов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР