Не мисля, че да се направи партия около Янев е

...
Не мисля, че да се направи партия около Янев е
Коментари Харесай

Смилов: Да се направи партия около Янев не е някакъв гениален план

Не мисля, че да се направи партия към Янев е някакъв талантлив стратегически проект, може би има от елементи импровизация. Има някакви хрумвания да се влезе в ниша, в която „ Възраждане “ са прекомерно радикални, може би Янев се пробва да направи някакъв вид, който е по-умерен, разяснява пред бТВ политологът Даниел Смилов.

Според политолога доцент Татяна Буруджиева началото на този политически индивид доста наподобява на началото на „ Продължаваме промяната “.

„ Те бяха хора от една партия, свързани с „ Демократична България “, още не бяха почнали работа новите министри, те (б.р. Кирил Петков и Асен Василев) оповестиха, че ще вършат партия. Не знам за какво се изненадва толкоз министър председателят. Нормално е да зародят нови политически субекти “, добави тя.

Според Смилов украинската рецесия ще ескалира.

„ Боя се, че след два-три дни картината ще бъде още по-различна и може да има нужда и от напълно друг вид ограничения. Позицията на Българска социалистическа партия я третирайте като нещо, което се развива и еволюира. Струва ми се, че като виновна партия биха се съобразявали с динамичността на спора “, добави той.

По думите на Смилов позицията на Радев (б.р. за случилото се с Янев) също търпи развиване.

„ В началото концепцията беше, че той стои по-плътно зад Стефан Янев, по-късно се дистанцира от него. Явно е видял, че тази позиция, която показва Янев сега е несъответстваща “, разясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР