Не ми звучи особено реалистично да решим демографската криза с

...
Не ми звучи особено реалистично да решим демографската криза с
Коментари Харесай

При Борисов в ДАНС са назначени футболисти и зидаро-мазачи

Не ми звучи изключително реалистично да решим демографската рецесия с бежанците от Украйна. По същия метод се говореше и за сирийските бежанци, само че това се оказа фантазия. Просто тези хора ще минат отсам и ще отидат на запад. Това сподели пред БТВ специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов и народен представител от " ИТН "  за българската диря в аферата с шпионския програмен продукт за подслушване " Пегас ".

По мотив информацията, че министрите на Българска социалистическа партия в кабинета са дали своят вот " срещу " изтребители от Нидерландия да охраняват въздушното пространство на България, той сподели: " В Българска социалистическа партия знаят, че в случай че създадат такова заявление, техният електорат ще се дръпне внезапно от тях. Това е политическо говорене, една политическа игра, която играят от доста години ".

" Ако тези самолети патрулират, без да стрелят, не виждам смисъл от тази защита. Може би би трябвало да си подготвим добре противовъздушната защитата, в сравнение с да се чудим кой да патрулира в нашето небе ", съобщи проф. Радулов.

" В момента специфичните служби са в същото положение, в което бяха по времето на Борисов, като се изключи някои ръководители, назначени от служебните държавни управления на Стефан Янев. Ако имаме счупена кола, тя няма да се оправи, в случай че се смени водачът, би трябвало да се поправи цялата кола. Службите не работеха по времето на Борисов и там би трябвало да има кадрови промени ", уточни специалистът по национална сигурност.

" В ДАНС да вземем за пример има няколко футболисти, назначени, тъй като са играли мач с Борисов, има и хора със зидаро-мазачески умения, които са назначени, тъй като са правили поправки на началниците си. Трябва да се освободим от тези хора и на тяхно място да се назначат експерти. Промените би трябвало да се създадат от ръководителите на тези служби и да бъдат следени от Съвета за сигурност към Министерски съвет ", сподели още проф. Николай Радулов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР