Не ми звучи особено реалистично да решим демографската криза с

...
Не ми звучи особено реалистично да решим демографската криза с
Коментари Харесай

Проф. Радулов: По времето на Борисов в ДАНС са назначени футболисти и зидаро-мазачи


Не ми звучи изключително реалистично да решим демографската рецесия с бежанците от Украйна. По същия метод се говореше и за сирийските бежанци, само че това се оказа фантазия. Просто тези хора ще минат отсам и ще отидат на запад. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов и народен представител от " ИТН "  за българската диря в аферата с шпионския програмен продукт за подслушване " Пегас ".

По мотив информацията, че министрите на Българска социалистическа партия в кабинета са дали своят вот " срещу " изтребители от Нидерландия да охраняват въздушното пространство на България, той сподели: " В Българска социалистическа партия знаят, че в случай че създадат такова заявление, техният електорат ще се дръпне внезапно от тях. Това е политическо говорене, една политическа игра, която играят от доста години ".

Ако тези самолети патрулират, без да стрелят, не виждам смисъл от тази защита. Може би би трябвало да си подготвим добре противовъздушната защитата, в сравнение с да се чудим кой да патрулира в нашето небе, съобщи проф. Радулов.

В момента специфичните служби са в същото положение, в което бяха по времето на Борисов, като се изключи някои ръководители, назначени от служебните държавни управления на Стефан Янев. Ако имаме счупена кола, тя няма да се оправи, в случай че се смени водачът, би трябвало да се поправи цялата кола. Службите не работеха по времето на Борисов и там би трябвало да има кадрови промени, уточни специалистът по национална сигурност.

В ДАНС да вземем за пример има няколко футболисти, назначени, тъй като са играли мач с Борисов, има и хора със зидаро-мазачески умения, които са назначени, тъй като са правили поправки на началниците си. Трябва да се освободим от тези хора и на тяхно място да се назначат експерти. Промените би трябвало да се създадат от ръководителите на тези служби и да бъдат следени от Съвета за сигурност към Министерски съвет, сподели още проф. Николай Радулов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР