„Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл желая му

...
„Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл желая му
Коментари Харесай

Мартина Огнянова: Не ми пука за Слави!

„ Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл искам му всичко най-хубаво, само че не съм обвързвана с него от доста време. Нито с него, нито с нещата, които вършат в предаването. Останаха ми положителните другари и контактите в него”, разяснява Мартина Огнянова.

Бившата танцьорка, която бе последната огромна обич на Дългия е щастлива с новия си мъж и децата им. Двамата с обичания й Коко имат козметична компания и се радват на прелестно семейство.

Тази година компанията й зае първо място като артикул на пазара, а Мартина отпразнува успеха дружно с приятелите си.

„ Радвам се на триумфите си в бизнеса и към този момент не съм нито танцьорка, нито масажист”, споделя още Огнянова. Тя приключи кинезитерапия в НСА и известно време работила по специалността си.

Колкото до „ Шоуто на Слави”, хубавицата е безапелационна, че от време на време й липсват страстите от концертите, само че като цяло животът й в този момент е много по-смислен отпреди.

„ Децата са най-важното за мен сега. Имах потребност от смяната и доста рядко навестявам столицата. А шоуто на Слави виждам единствено когато няма какво друго да правя”, споделя красивата Мартина.

Тя и Слави бяха принудени да разкрият възприятията си, откакто бяха снимани от „ България днес”.

По времето, когато двамата вървят обаче, Мартина е гадже на Борис Солтарийски от „ Ку-ку бенд”. Тя къса с него, избирайки Слави, само че макар огромната обич, връзката им се разпада.

Днес обаче Мартина е щастлива, че най-накрая е намерила същинска обич и пожелава и на Трифонов да му се случи същото знамение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР