Не ми е работа, но да задам няколко въпроса на

...
Не ми е работа, но да задам няколко въпроса на
Коментари Харесай

Илиян Василев: Пеевски прозира зад Слави Трифонов

Не ми е работа, само че да задам няколко въпроса на Слави, тъй като виждам че го жалят, а ми писна от планове на политически и партийни матрьошки - извън Слави и "Има подобен народ ", а от вътрешната страна корпулентни от всевъзможен диаметър.
Виждате, че от началото на януари т.г. Виваком популяризира крепко в 7/8, а рекламния пазар сега се управлява тотално от другите аватари на Борисов и Пеевски. На този декор да получаваш забележителен финансов запас, а да правиш политика като се отказваш пиарски от 40 хиляди лв., които сякаш страната му дължала. Сори, прекомерно незадълбочено е - не отговаряме на огромните въпроси за политики, претенденти, а подмятаме пиарски акции, вместо отговори. Без подтекст и информация жестът наподобява с двойно дъно.
Не е нито 2001, нито 2005, нито 2009, нито 2016 година - хората са били лъгани прекомерно доста.
Всеки зает в медии ще ви каже че рекламния бюджет на мобилните оператори е под непоколебим контрол на властта и концепцията че ще поддържат "опозиция " не става даже за начало на анекдот.
Легендата, че сякаш американците от Юнайтед Груп управляват всичко, е за наивници. На този стадий се потвърждават ЕБИТДАта и цената, преди продавача да получи каквото и да било. Със сигурност няма цялостен външен надзор върху рекламната политика, нито върху рекламни разноски, нито доходи.
Сянката на Пеевски стърчи зад кадър.
Само означавам че има два аспекта на финансирането - единият на малкия екран, другия на партията и предизборната акция.
С безмълвие и недаване на отговори няма да стане. В същина могат да не престават да мълчат.
Въпросите просто ще набъбват до деня на изборите и в деня може да се окаже че "всенародната " поддръжка, не е доста всенародна.
Светлина, повече светлина. Нали това желаеме от държавното управление, от Борисов, Пеевски, Гешев.

Илиян Василев, фейсбук
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР