Не ме притеснява 4-процентната бариера на предстоящите избори. Ние ще

...
Не ме притеснява 4-процентната бариера на предстоящите избори. Ние ще
Коментари Харесай

Каракачанов: За ВМРО след изборите с БСП е невъзможно, а с ДПС е забранено

Не ме тормози 4-процентната преграда на идните избори. Ние ще я прескочим и то безапелационно. Притеснява ме по какъв начин в идващия парламент с сходни политици, които се ненавиждат между тях, ще се прави някакъв консенсус, с цел да се прави нещо потребно в името на хората. Така разяснява идния парламентарен избор във Велико Търново вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация. Той разгласи, че на изборите всички са им конкуренция, само че не се тормози, че досегашният му съдружен сътрудник НФСБ и " Воля " могат да пернат от електората на войводите.
По тематиката с кого биха управлявали след вота бе безапелационен: " С Българска социалистическа партия е невероятно, а с Движение за права и свободи е неразрешено ". Каракачанов уточни, че все още няма постъпило искане за подкрепяне от страна на армията за съблюдаване на пандемичните ограничения при предаването на изборните бумаги в РИК да вземем за пример.
 Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки
" Не мога да кажа, доколкото познавам Валери Симеонов, той не е човек, който авансово го е гласил. В края на краищата това е тяхно...
" Ако се наложи да се изискат палатки или транспортни средства, с цел да се подкрепи този развой от позиция на това, да се обезпечи оптималната сигурност, ние ще го създадем ", сподели Каракачанов.
В Националния боен университет " Васил Левски " министърът на защитата уважи паметта на Апостола и акцентира, че за него няма значение дали поклонението за героя е на 18 или 19 февруари. " Важното е по какъв начин прочитаме Левски, а не по кое време го почитаме. Ако го четяха вярно в последните 30 години българските политици, България щеше да е друга. Мисля, че бях един от дребното, които са го чели изобщо, а не съм чел отчетите, които са ми написали сътрудници. Не се срамя от нищо в тези 30 година, което съм направил, и очевидно съм го прочел вярно, тъй като в никакъв случай не съм си сменял убежденията и не съм се въртял било на Изток, било на Запад, да диря някакви непознати модели на подражателство. Да го четат другите, които единствено го цитират ", отсече Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР