Не коментираме спекулации, зад които прозира желанието на президента да

...
Не коментираме спекулации, зад които прозира желанието на президента да
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“: Промяна в службите е наложителна и ще работим, докато не я постигнем


Не разясняваме спекулации, зад които прозира желанието на президента да няма постоянно държавно управление, с цел да се върнат „ служебните “ схеми, недосегаеми поради контрола върху службите за сигурност.

Това обявиха в своя позиция от „ Продължаваме промяната “ във връзка появилите се спекулации, че Алексей Петров е имал връзка с политическата партия и е взел участие в „ сглобката “ на държавното управление. Тази манипулативна небивалица без всякаква логичност и доказателства бе пусната през днешния ден в телевизионния ефир от Иван Демерджиев – вътрешен министър в служебния кабинет на президента Радев.

От Политическа партия споделят още, че актуалният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ДАНС са назначени точно от служебното държавно управление на президента. Те декларират, че ще продължат изрично с настояванията си промени на службите.

Напомняме, че към момента основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ДАНС са назначения на служебното държавно управление и с подписа на президента Радев.

„ От Политическа партия сме безапелационни, че смяна в службите е наложителна и ще работим до момента в който не я реализираме “, написа още в позицията на партията.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР