Не жали средства колоритният ямболия Динко Вълев, когато става дума

...
Не жали средства колоритният ямболия Динко Вълев, когато става дума
Коментари Харесай

Динко хвърли над 10 бона за кръщене

Не жали средства колоритният ямболия Динко Вълев, когато става дума за ваучър. Бизнесменът, който преди години се прочу с прозвището Ловеца на мигранти, е броил най-малко 10 бона за кръщенето на сина си Динко-младши, научи "България Днес ". Бабаитът от Ямбол показва висок стандарт на живот. Той е избрал скъпарско заведение, където да събере гостите си на празнична вечеря.

Изисканата на пръв взор конюнктура внезапно се трансформира след няколко тостове. Динко, прочут с купонджийския си дух, е заложил на чалга ритмите, с които да вдигне настроението на другари и родственици. Фолкфурията Роксана е специфичен посетител на празника на Вълев. На видео, публикувано от самия Динко в обществените мрежи, се вижда по какъв начин ямболският предприемач вади пачка със стотачки и стартира да изсипва една по една банкнотите върху главата на певицата. Жестът, колкото и великодушен и характерен за чалга културата да е, наподобява несъответствуващ за свето кръщение на дете. За Вълев обаче граници няма, когато желае да покаже финансово благоденствие и да се поглези.

Динко-младши е второ дете за предприемача. Ловеца на мигранти и жена му Валя имат и щерка на име Виктория, която е малко по-голяма от дребния Динко. Няколко дни след раждането на сина му ямболският призрачен сън за бежанците поведе хоро в чест на сина си. За положителното въодушевление на компанията се погрижи оркестър. Няколко музиканти свиреха и пееха обичаните на Динко песни, а той и тогава показва какъв брой е ларж, натъпквайки в джобовете на всички музиканти тлъсти пачки.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР