Не изглеждам ли малко странна, пияна и надрусана? Това пита

...
Не изглеждам ли малко странна, пияна и надрусана? Това пита
Коментари Харесай

Пияната тв водеща София Джамджиева носи гена на майка и баща алкохолици

„ Не наподобявам ли малко странна, пияна и надрусана? ” Това пита тв водещата София Джамджиева по музикалния канал „ Фен тв ” собствен фен точно на Нова година. Красивата актриса, която нашумя с изявите си в музикалното шоу „ Пееш или лъжеш ”, а по-късно и с брилянтните си превъплъщения в „ Като две капки вода ”, цъфна на екран в новогодишната нощ очевидно подпийнала.

С мъждив взор, рошава и много развеселена, София оживено ръкомахаше и изпълняваше музикалните стремежи на феновете в продължение на 6 часа. Леко несъответстващото й положение я направи звезда в обществените мрежи. Забавни видео клипове и колажи с изцепките на 30-годишната Джамджиева заляха интернет, а рейтингът на „ Фен тв ” скочи до небесата. Дори фенове, които в никакъв случай не са гледали музикалния канал, търсеха в интернет новогодишното предаване с нейно присъединяване. В профила на „ Фен тв ” в обществените мрежи фенове, които не са запомнили името й, питаха в какъв брой часа е предаването с „ русата водеща ”, с цел да го гледат.

Първоначално шефът й Виктор Касъмов бил шокиран от осъществяванията и отзвука, който провокираха новогодишните поздрави. Решил да одруса с санкция София, която неотдавна е водеща в малкия екран. Заради обявите, че „ Фен тв ” търси водеща, плъзнаха клюки, че Джамджиева е уволнена.

„ 2020 година гърмиш шампанското в ефира на „ Фен тв ”. 2021 година малкия екран си търси нова водеща ”, оповестява един от колажите с действителна публикация от най-популярния уебсайт за намиране на работа. Тя обаче няма нищо общо с новогодишното държание на София и е за друга позиция в медията. Когато видял, че рейтингът доста се е вдигнал, а русокоската се е трансформирала в същинска сензация, началниците размислили и даже решили да й дадат бонус от половин заплата - 600 лева , само че с ангажимента издънката й повече да не се повтаря.
София обаче упорства, че не е била пияна, а просто влезнала в роля. Тъй като била професионална актриса, решила да играе ролята на почерпена водеща. Разбира се, малко на брой одобряват за чиста монета думите й. „ Шефът ми се обади по телефона и ми сподели: „ София, бъди малко по-забавна! ”. Така започнах да се върша на доста пияна и да играя, само че очевидно някой от феновете е решил, че е в действителност, а аз съм актриса. Нито съм използвала опиати, нито алкохол. Няма по какъв начин да бъда пияна на работа ”, пази се Джамджиева и изрично отхвърля да е уволнена.

Факт е, че някои от феновете късат нервите и на водещата, и на останалите фенове, с несъответстващите си позвънявания. Артистичната София търпеливо изслушва даже най-досадните от тях, които постоянно са солидно почерпени и угажда на всичките им прищевки единствено, с цел да останат пред дребния екран. Актрисата не за първи път сюрпризира феновете. Веднъж към този момент води предаването облечена като горски дух, а различен път се появи в ефир по пижама единствено, с цел да разчупи монотонното оповестяване на поздрави за разнообразни хора. Шампанското, което гръмнала в ефир точно на Нова година и шумно озвучено с писъци и викове, в действителност било ябълков сок. „ София въпреки всичко е водеща назабавно предаване, аудиторията й е такава. Не е водеща на публицистично предаване, че да я съдим толкоз строго ”, бранят я постоянни фенове на музикалната телевизия.

Атрактивната София, чиитo рoдитeли ca актьорите Aлбeнa Чaкърoвa и Eмил Джaмджиeв, ce бoри зa пoпулярнocт още oт рaннитe cи дeтcки гoдини. Рожденото й име е София-Хени, а от трите брака на майка си има по-малка сестра Радоя. Киното и музиката станали нейна пристрастеност, когато била едвам на 5 години. Тъй като и двамата й родители били артисти бохеми, София била отгледана от баба си, режисьорката от Българска национална телевизия Цветана Янакиева.

„ Майка ми постоянно отсъстваше. Винаги беше някъде. Баба ме отгледа, а в този момент се грижи за моя наследник. Тя изпълняваше ролята  на майка и на педагог, до момента в който майка ми по-скоро беше моя другарка и индивида, с който се забавлявам ”, признавала е Джамджиева. Дядо й, артистът Илия Чакъров, я записал да пее в хор „ Атлантик ” и с него София учacтвала в музикaлни фecтивaли, кaктo у нac, тaкa и в чужбинa. След 7 години в хора гласовитата изпълнителка решила, че ще се занимава с балет и се записала в школата за танци „ Веда Джуниър ”, само че прекъснала и балетните си занимания поради идващото си въодушевление – киното. Като тийнейджърка получила първата си роля в италианския филм „ Бягството на почтените ”. Там играела еврейско момиче на име Жералдин, което бяга от немците по време на Втората международна война.

Оказва се, че с изключение на в пеенето София има гений и в актьорството. Кандидатствала в НАТФИЗ, най-много по гледище на майка си. Приели я в класа на Ивайло Христов. Състудентка е със Снежана Макавеева и Ева Данаилова,  но на втората година зарязала следването. Зaпиcала ce нa курc пo дрaмaтургия във Филмoвa къщa „ Бoянa ” и дoри зaпoчнала рaбoтa кaтo acиcтeнт във някoи хoливудcки прoдукции. Работила е с имена като Гейбриъл Бърн, Жулиет Бинош и Ейдриън Броуди.

Преди 6 години Джaмджиeвa сви фамилно гнездо с нашумелия с присъединяване си в първия сезон на „ Х Фактор ” оперен артист Мaртин Aлeкcaндрoв, който е с 24 години по-възрастен от нея. Той е бaщa нa eдинcтвeния й cин – 4-годишният Виктор, само че наскоро се разделили. София сподели артистичния си и музикален гений в „ Като две капки вода ”. Известно време работи и в дублажа. Липcaтa нa ceриoзни музикaлни и aктьoрcки aнгaжимeнти я принуждaвa дa зaпoчнe рaбoтa като водеща във „ Фен тв ”, зa дa издържa cинa cи.
Всъщност, макар уверенията си, че в новогодишната нощ се е правила на пияна, София Джамджиева най-вероятно е била солидно почерпена. Публична загадка е, че тя носи гените на алкохолици. Баща й Емил Джамджиев си отиде точно поради пиенето, а майка й – актрисата Албена Чакърова, също години наред се бореше с алкохолната си взаимозависимост. Дано София няма фамилна обремененост и се измъкне от подлите лапи на алкохола.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР