“Не изглежда както по снимките, може би е много по-слаб,

...
“Не изглежда както по снимките, може би е много по-слаб,
Коментари Харесай

Майката на Емил Боев: Собственичката на едната къща ни изпрати записите от камерите

“Не наподобява както по фотосите, може би е доста по-слаб, с къса коса. Притеснение сме. Обмисляме всевъзможни разновидности. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, само че може да са изгубени. Никой няма информация за него, даже и полицията. Казват, че нямат следа”, това показа Иванка Стоянова, майката на Емил Боев в ефира на нова телевизия.

" Ние много време искахме записи на камери, тъй като това е жизненоважно сега, само че те споделят, че са прегледани, само че няма нищо. ОКаза се, след толкоз дни, през вчерашния ден от една къща на основно място, че камерите не са прегледани. Собственичката на къщата ни изпрати записите по Вайбър ", добави още тя.

" След като от тази къща не са прегледани камерите, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите камери”, показа майката.

По думите на Иванка Стоянова полицията не е разпитвала жители на Перник. Разпитани са единствено фамилията и хората, с които Емил е бил във вечерта на изгубването.

Майката моли, в случай че е похитен да бъде върнат и още веднъж напомня, че са оповестили парична премия от 100 000лв. за този, който го откри.

“Ако някой го е взел, дано не се опасява да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно положение да е. Само да е жив”, прибавя още тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР