“Не искам да се връщам към тази ш….а случка”, отсече

...
“Не искам да се връщам към тази ш….а случка”, отсече
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Два пъти отказах да се върна на “Герена”

“Не желая да се връщам към тази ш….а случка”, отсече някогашният селекционер ивайло Петев в изявление за “Przeglad sportowy”, откакто бе принуден да опише детайлности за случая с агитката на Левски през октомври 2013 година. Събличането му, което докара до раздялата му със “сините”, го преследваше на всички места. То не бе подминато и в Полша, къдео той застана отпред на Ягелония.

“Ще ви разкрия обаче нещо друго. След това от Левски ме търсиха още два пъти, тъй като желаеха да се върна и да поема тима. Първо ме потърсиха една година по-късно, а след половин година - отново. Много държаха на мен. След тази преживелица обаче нямаше по какъв начин да се върна и да работя в този клуб”, безапелационен е Петев.

Той изясни, че не е стигнал до съд с Омония, както твърдяха от управлението на кипърския гранд. “Детелините” желаеха да съдят Петев, тъй като изрече подозрение към трима играчи, които бяха отстранени от него.

“Излезе изявление, което не бях давал. След този случай станах много мнителен. Дори имаше дълги интервали, в които избягвах медиите. Истината е, че нямах проблем за моето изявление. В началото се подвигна много звук, само че след месец всичко утихна”, разяснява Петев.

“За пръв път слушам, че съм бил един от най-лошите селекционери на България. Статистиката ми не бе толкоз неприятна - пет победи, два равни и шест загуби. Дори не бях уволнен. Просто аз отидох в един миг и споделих, че не можем да продължаваме по този начин. Помните оня страховит тим от началото на 90-те години, само че в един миг просто спряхме да произвеждаме положителни играчи”, посочи Петев.

“Всяко втори място е неуспех”, отсече той във връзка престоя си в Динамо (Загреб).

“Меридиан Мач”

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР