Не искам да съм в окопа с министъра на културата.

...
Не искам да съм в окопа с министъра на културата.
Коментари Харесай

Камен Донев: Какво значи да се снишим - или излизаш и защитаваш родината, или си мекица и предавател

Не желая да съм в окопа с министъра на културата. Ако стане война, той ще се снима от самото начало “, разяснява шеговито артистът Камен Донев пред Би Ти Ви.

„ Няма да ми стигнат две-три излъчвания, с цел да опиша за 30 години по български подиуми какви срамни картини и долнопробни положения съм забелязал. Да не приказваме за безхаберието, да не приказваме за шуробаджанащината... Много неща има в културата, които сега са отвратителни и не се поправят от никого. И не мога да схвана за какво на никой не му пука за това нещо “, сподели той.

„ Не е правилно, че обстановката е черно-бяла, обстановката е доста комплицирана. Обикновените хора си нямаме грам визия за всичките сили, които са намесени - политически, финансови, стопански... Самите ние не сме отдадени в дълбочината на проблемите, по тази причина би трябвало да бъдем съпричастни, да бъдем хора и да не бързаме да сътворяваме врагове “, разяснява Донев за войната в Украйна.

„ Какво значи да се снишим? Или излизаш и защитаваш родината, или си мекица и предавател. Ако би трябвало да се отиде на фронта, ще се отиде на фронта и ще се бием - приказвам да защитим България, не за друго “, съобщи Донев.

„ Човекът за мен е един ваятел, който има една огромна задачата, до момента в който е на този свят - задачата да извае себе си. Говоря не толкоз физически, колкото в нравствен аспект. Извайвайки себе си, човек върви към по-добро. Освен това извайва и другите към себе си, тъй като дава персонален образец. Силата на индивида е в неговия личен път - по тази причина ние се възхищаваме на хора, които са образец за добре извървян личен път “, добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР