Не говорим за една глава, а за организирана престъпност, която

...
Не говорим за една глава, а за организирана престъпност, която
Коментари Харесай

Демерджиев: ЕК ще обезпечи границата ни с Турция с кадри и техника

„ Не приказваме за една глава, а за проведена престъпност, която работи от Турция до територията на последната европейска страна ”, сподели вътрешният министър Иван Демерджиев във връзка зачестилите случаи на незаконни мигранти и вчерашния случай на Автомагистрала „ Тракия ”. Той разясни, че страната ни не е единствената, която се бори с мигрантския напън.

„ По цялата карта на Европа има извънредно добре построени незаконни структури. Цяла Европа сега се активизира да отговори на това, тъй като гибелта, на която сме очевидци, е освен в България, тя е още веднъж на територията на цяла Европа “, добави той.

„ Не си играем на стражари и апаши. Главният прокурор би трябвало да е наясно. Нашата задача е да спрем вторичните напредвания на територията на страната. Първата задача е да спрем мигрантите по границата ”, безапелационен бе вътрешният министър.

Демерджиев съобщи, че към този момент са ясни участниците в случая, като материалите за тях са предадени в прокуратурата.

За изборите, които предстоят вътрешният министър съобщи, че се знаят рисковите секции в страната и полицията е концентрирала вниманието си там.

„ Очаквам увеличение на пазаруването на гласове ”, добави Демерджиев и посочи, че такива са оперативните данни. Той уточни, че хартиената бюлетина има връзка с изкривяването на вота.

Министерство на вътрешните работи имало оперативни данни за цената на един глас, сподели още вътрешният министър, само че отхвърли да разяснява каква е тя.

„ Понякога не става въпрос и за пари, търсят се други форми на въздействие, част от тях вървят по ръба на закона. Уверявам тези хора, които се занимават с тези практики, че ги познаваме и ще създадем всичко допустимо да противодействаме дейно “ сподели още министър Иван Демерджиев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР