Не говорихме с конкретни имена за служебен кабинет. Оставихме този

...
Не говорихме с конкретни имена за служебен кабинет. Оставихме този
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Надяваме се разумът да надделе и да има кабинет след следващите избори

" Не говорихме с съответни имена за длъжностен кабинет. Оставихме този диалог за по-късно ", съобщи Нинова след консултациите при президента Радев.

Отиваме на предварителни избори най-вероятно на 11 юли, това крие риск за ниска изборна интензивност, даваме си сметка за това, както и за отговорността за третия мандат, разяснява още Нинова.

В този парламент нямаше разговор, надви партийното его, желанието да се отиде незабавно на избори, с цел да се завоюват още повече гласове. Това политическо късогледство докара до тази обстановка, изясни Нинова.

Тя напомни, че още от началото на връчването на мандатите Българска социалистическа партия е декларирала поддръжка за втората политическа мощ за 4-5 неща. Надяваме се разсъдъкът да надделее и да има кабинет след идващите избори, сподели още Нинова.

" Ние сме партия, в която решенията се вземат от груповите органи. Решение за присъединяване в държавно управление взема само Националният съвет на партията. При нас решения еднолично не се вземат ", посочи тя.

Вижте първия коментар от Българска социалистическа партия, откакто върнаха мандата за сформиране на кабинет ТУК

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР