Не го оставиха това талантливо момче! Измамници използваха името на

...
Не го оставиха това талантливо момче! Измамници използваха името на
Коментари Харесай

Не плащайте на Джорджано! Измама е

Не го оставиха това надарено момче! Измамници използваха името на Джорджано, с цел да събират пари от тийнфеновете му, като пуснаха оферта, че се предлага като придружител за празника на влюбените, написа " Телеграф ".

Дори са създали разнообразни пакети, които варират сред 100 и 1900 евро.

Най-ниската цена предлага единствено другарска разходка, а за 100 евро от горната страна се включва шоколад, роза и коктейл. Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената към този момент е 400 евро.

Най-скъпият пакет от 1900 евро включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси, нощувка в хотел + статус във Facebook “Обвързан “ за две седмици. Така всеки решил да се възползва от сходен жанр услуга има право на избор и надлежно сума, с която по-късно стана ясно, че ще изгори.

Измамниците не стопират дотук и желаят всеки, решил да се възползва от офертата на изпълнителя на паметния шлагер „ Отиваме на кОпон “, да изпрати авансово сумата на пакета, който е определен. За негативно време шокиращите оферти обиколиха целият Facebook, а няколко часа по- късно персонално Джорджано от формалния си профил съобщи, че това е машинация с името му.

Той разгласява поста на мошениците, а от горната страна написа: „ Фейк страница. Докладвайте и не пращайте никакви пари на никой “.
Свързани вести Джорджано мазета рибата с оферта за Свети Валентин СНИМКА Къци Вапцаров скри шапката на Фънки с облика на Джорджано
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР