Не го искам повече при мен. Опика ми дивана и

...
Не го искам повече при мен. Опика ми дивана и
Коментари Харесай

Жоро Игнатов се видя в чудо, такова нещо не е имало в Съдебен спор

" Не го желая повече при мен. Опика ми дивана и го унищожи. Искам нов! Купих го през 2018 година за 684 лв. ".

Тази изповед-претенция направи в " Съдебен спор " ищцата в неделното издание на паметното предаване 46-годишната Мария Димова. Жоро Игнатов се видя в знамение, застанал сред някогашните сътрудници и чувайки взаимните обвинявания сред нея и Стефан в алкохолизъм.

" Най-големият и пропаднал пияч е. Имах други претенденти, другите ги изхвърлих, единствено той беше доста нападателен и скучен. Бил уединен и се заблудих, че може да стане освен това ", сподели Мария.

Оказва се, че дамата се среща с новия си сътрудник по фейсбук единствено половин година след кончината на нейния брачен партньор. Човекът си отива от инфаркт след 15-годишен брак, а Мария понесла грубо непредвидената загуба. Нещата с новия сътрудник от обществените мрежи, обаче не потръгнали.

" Хващай си пътя и да те няма. Тя не може да изтрезнее, та да ме изревнува. Всяка вечер се прави на кирка ", отговори Стефан на обвиняванията и си потегли.

Последва нов залп от Мария. " Така, като ме гледате, наподобявам ли ви на алкохоличка? Само в петък си разрешавам да пия по един галон бира от 1,2 литра ".

В последна сметка арбитър Иван Сотиров отсъди Стефан да купи на Мария нов диван за най-малко 700 лева и постави завършек на 951-ия епизод на " Съдебен спор " в ефира на Нова ТВ. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР