Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който

...
Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който
Коментари Харесай

НДСВ се стягала за дълъг маратон, не за къс спринт

" Не гледаме на тези избори като на пай спринт, който може да ни зарадва или да ни обезкуражи със своя краен резултат. Времето и усилието до 2-ри април са една права от доста дълъг маратон, който сме решили да проведем. Това включва присъединяване в локалните избори и в изборите за Европейски парламент, както и във всички идни избори в страната. Нашето решение е изрично ". 

Това разяснява за БНР ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев. 

" Национална движение „Симеон Втори" е систематична партия, тя не е план ", акцентира Илчев и добави, че в Национална движение „Симеон Втори" са мощно обезпокоени от " парламентарните рецесии, които прераснаха в обща политическа рецесия ":

" Чувстваме се мощно провокирани от невероятните нива на измама в Народното събрание и от детайлите на феодализъм в провинцията. Всичко това ни кара да чакаме доста интензивно в политическата битка ".

" В листите на Национална движение „Симеон Втори" са хора, надълбоко свързани със своите родни места, със своите градове, със своите общини. Повечето от тях имат опит от присъединяване в публични процеси. Някои от тях са някогашни депутати от Национална движение „Симеон Втори", заемали са основни, високоотговорни позиции ", уточни Илчев.
ТЕМА преди 8 минути 52 преди 1 час 331 преди 2 часа 499
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР