Не емигрирайте, ТЕ това искат. Останете, борете се.Един от въпросите,

...
Не емигрирайте, ТЕ това искат. Останете, борете се.Един от въпросите,
Коментари Харесай

Не емигрирайте, ТЕ това искат

Не емигрирайте, ТЕ това желаят. Останете, борете се.

Един от въпросите, който беше недооценен бе въпросът за медиите и хибридките през социологическите организации, посредством които ГЕРБДПС не престават да основават паралелна действителност на една България, която би трябвало да ви отчая и накара да емигрирате. В нея 70 % от българския народ не му пука за свободата и демокрацията, повече от 50 % имат вяра повече на Русия във войната в Украйна, в сравнение с НАТО, русофилските партии възхождат и 80 % са срещу повдигане на ветото за Северна Македония.

Започна интервенция " обезсърчение и емиграция ", която цели да ви внуши, че България е непроменима, че сме обречени на Борисов и Пеевски (другите са производни).

Част от тази виртуална действителност се продава в чужбина на нашите сътрудниците в Европейски Съюз, ЕП, Съединени американски щати. Тяхната версия за участие на България в Европейски Съюз и НАТО - или Те са на власт и си вършат корупция и съветски връзки, или България се трансформира във виртуален член на Европейски Съюз и НАТО, с корени в Евразия.

Е, дами и господа, всичко това е една голяма хибридна интервенция, благодарение на скъпоплатени консултанти от чужбина.

Нищо от горепосоченото не е правилно. Във всеки от посочените нагоре случаи проверете източника на социологията, медиите, кой го заплаща, по каква методология е, " традициите " на създателите в обслужване на статуквото и най-много постарайте се видите, да усетите духа на времето - трендовете, настройките.

България е млада, бременна с допустима и жадувана смяна, за която би трябвало още едно изпитание, още непримиримост и посветеност, с цел да отделите време и да бъдете по площадите и улиците, с цел да болестите себе си и близките с силата на смяната..

Разберете, колкото и светът да е изпълнен с благоприятни условия за персонална и фамилна реализация, без либерален и проспериращ базов лагер - България, и триумфите и благосъстоянието, на фона на това което сте загърбили и оставили, в никакъв случай няма да могат да компенсират, камо ли да осмислят съществуването ви.

Изберете да останете и да се борите. Ако го извършите, нито Борисов от Банкя, нито Ахмед от сараите, нито Пеевски от Мултигруп, нито Слави шоумена, нито Копейкин ще имат значение.

Добрата вест е, че имате партии и водачи, на които може да се доверите, не без сериозно. Задължително е да не вярвате на ангро, а да проверявате, да контролирате. Защото Левски е изключение, другите би трябвало да бъдат проверявани. Властта трансформира и трансформира свестни хора в Трифоновци, Борисовци и в Пеевски.

Потърсете своя Зеленски измежду новите ви водачи, без да го превръщате в кумир. Ще го намерите - може би не един-единствен политик, а групов облик на българския нов политик, държавник и бизнесмен, комуто сте сътрудник, част от мрежата на Промяната.

Българската мафия може, като Путиновата войска в Украйна, да превземе обособени територии на демокрацията, само че не може нито да я пречупи, нито да я управлява.

ГЕРБ и Движение за права и свободи занапред ще има да заплащат сметката за събаряне на това държавно управление.

Румен Радев също.

---

Коментарът на Илиян Василев е оповестен на профила му във фейсбук.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР