Не е заплаха, реалност е. Така Стоил Цицелков от Обществения

...
Не е заплаха, реалност е. Така Стоил Цицелков от Обществения
Коментари Харесай

Стоил Цицелков: Проруски проекти в България дори не крият намесата си във вота

" Не е опасност, действителност е ". Така Стоил Цицелков от Обществения съвет към ЦИК разяснява думите на министъра на защитата Атанас Запрянов за директна интервенция на Русия в изборите у нас на 9 юни.

" Проучихме напълно проруски, прокремълски политически планове в България, които не го крият толкоз доста. Това е доста сериозна мрежа за дезинформация, която споделя главно кремълските опорки ", сподели изборният наблюдаващ и цитира проучване на Софийския университет, съгласно което мрежа от уеб сайтове споделя до 400 000 сходни изявления с съветските разкази за войната в Украйна и за " неприятния " Европейски съюз. " Тези опасения на Атанас Запрянов са ориентирани към хибридната заплаха. Понеже министърът е споделил „ директна интервенция " - това е притеснително, само че нямам информация за такова нещо ", уточни той в Студио Actualno.

Цицелков разяснява и отвореното писмо на " Обединение за почтени избори " (ОЧИ), от което е част. То бе разпратено до всички партии и обединения, участващи в изборите 2 в 1: Докажете, че изборите ще са почтени: 13 значими въпроса към всички партии Относно видеонаблюдението по време на преброяването на изборните резултати - Стоил Цицелков прикани членовете на СИК да покажат на камерата всички невалидни бюлетини, с цел да се изчистят подозренията. И уточни, че ОЧИ още веднъж ще създадат разбор на " изключително електорално държание " - там, където в една секция хората са дали своят вот доста извънредно, което подсказва следен избор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР