Не е задължително да е рожденият ден на Леонардо ди

...
Не е задължително да е рожденият ден на Леонардо ди
Коментари Харесай

Екстравагантно парти за 43-ия рожден ден на Лео

Не е наложително да е рожденият ден на Леонардо ди Каприо, с цел да откриете в клуба артист, природозащитник и частен фен на джетове, само че сигурно оказва помощ. Тъй като 43-годишният артист доближава междинна възраст, неговата устойчивост за купони още не е почнала да алармира, както се видя на екстравагантния му рожден ден тази седмица.

За случая - и мозъкът ви, 43 не е по-специален рожден ден, сигурно не е 16 или 21, или 50 - ди Каприо пое към Highlight Room, неотдавна отворен клуб на покрива в хотел Dream Hollywood в Лос Анджелис, Калифорния, и го извърши с модели, артисти и The Weeknd, както се оповестява от E! Новини. Робин Тик и неговата другарка Ейприл Лов Гиъри се появиха; някогашната звезда на Госип гирл Джесика Сжо също беше там; и шефът на Revenant Алехандро Гонзалез Инариту даже се появи.

Робърт Патинсън и The Weeknd, и двамата свежи от раздялите си, също се насочиха към зала Highlight за вечерта. Патинсън пристигна самичък към 1:30 ч., а The Weeknd, прочут още като Абел Тесфайе, дойде в бяло Бентли с моделката актриса Емили Ратайковски.

Ди Каприо остана до зори, което не е изненадващо поради митологията, обвързвана с рождените му дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР