Не е за вярване колко много неща за здравето издава

...
Не е за вярване колко много неща за здравето издава
Коментари Харесай

За дамите: какво говори за вас формата на вашето дупе

Не е за поверие какъв брой доста неща за здравето издава формата на четирибуквието

Закръглено или ъгловато? Ябълка или круша? Звучи необикновено, само че е правилно! Формата на вашето дупе издава доста неща за хормоналния ви баланс и моментното положение на вашето здраве. Разстроени или уравновесени са хормоните ви? Формата на вашето четирибуквие ще ви даде нужната информация.  

V-форма

Тази форма е най-разпространена. Тя демонстрира, че имате доста ниско равнище на естроген. Ето за какво е по-добре да се въздържате от използването на хормонални противозачатъчни. За да измененията формата на дупето си, би трябвало да натрупате мускулна маса, което може да стане посредством спортуване. Особено значимо е да упражнявате мускулите на бедрата. За задачата най-подходящите извършения са клекове с повдигане на гирички.

Н-форма

Това е най-компактната от всички форми. Заради високо разположените бедрени кости и малко по-голямата обиколка на ханша дупето прилича квадрат. Във всеки случай такава форма на четирибуквието си може да имат както спортисти, по този начин и хора, които не са физически дейни. Ако вашето дупе е с такава форма, вие се радвате на чудесно здраве. За да го позакръглите, правете извършения за краката в странично състояние.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР